Thursday 9 July 2020

Norton Tekninen Tuki Finland Poistaa Virus Torjun Tatuotteen Oikein


Virheellisesti asennetut sovellukset voivat aiheuttaa ongelmia järjestelmässä. Kansiot voidaan jättää taakse, mikä voi olla ristiriidassa muiden sovellusten oikean asennuksen kanssa. Se voi jopa aiheuttaa vakavia virheitä, kun järjestelmä jää loukkuun silmukkaan, joka yrittää toteuttaa ääretön komentosarja.

Soita Norton tuki numeroon Suomi +358-923169840, jotta virustorjunta poistuu oikein. Ennen kuin otat yhteyttä tekniseen tukeen, yritä kuitenkin Norton apuohjelma poistaa sovellustiedostot ja niihin liittyvät tiedostot oikein ja kokonaan.

Nortonin asennustyökalu on suunniteltu poistamaan se automaattisesti, mutta useiden käyttäjien on vaikea poistaa Norton virustorjuntaohjelmaa tietokoneestaan. He voivat saada apua Norton 360 tuen yhteyshenkilöltä.

Kuinka Poistaa Norton?
Automaattinen poistomenetelmä
Sulje kaikki Norton-sovellukset, skannaukset ja prosessit. Virustentorjunta toimii taustalla, joten aktiivisten ikkunoiden sulkeminen ei riitä. Sulje tai poistu napsauttamalla näytön oikeassa alakulmassa olevaa Norton-logoa.

Un-asennus
1. Avaa Käynnistä-valikko
2. Etsi Norton-kansio ja poista se
3. Suorita loppu näytön ohjeiden mukaan

Vain kolmessa yksinkertaisessa vaiheessa voit poistaa Norton-virustorjuntatuotteet. Norton-ohjelmisto lisää kirjaimellisesti kuitenkin satoja rekisterimerkintöjä. Siksi on huono vaihtoehto yrittää poistaa se manuaalisesti, mutta soita Norton 360 puhelinnumeroon +358-923169840 Finland. Jopa koulutetuille teknikkoille, se vie useita tunteja.



Normaali poistomenetelmä
Windowsin lisäys- / poistamisohjelma on myös vaihtoehto, joka auttaa poistamaan Nortonin virustorjuntatuotteet.
Sulje kaikki Norton-ohjelmat, kuten yllä olevassa automaattisessa menetelmässä.
1. Napsauta Käynnistä
2. Avaa ohjauspaneeli
3. Paina Lisää / poista-ohjelmaa
4. Vieritä alas kohtaan Norton-merkintäpainike ja napauta Poista-kuvaketta
5. Suorita loppu näytön ohjeiden mukaan.

Toisen valmistajan suunnittelemien tietoturvaohjelmistojen asentamiseksi on suositeltavaa soittaa Norton tuki puhelinnumeroon +358-923169840, ennen kuin teet niin. Jos Norton-tietoturvaohjelmisto toimii kuitenkin hyvin, sitä ei tarvitse poistaa.